fbpx

Watter zoekt een

Verkoper Zuid-Nederland

Ben je klaar met het strijden tegen concurrentie en wil je focussen op het daadwerkelijk helpen van de klant bij een duurzame toekomst van zijn bedrijf? Watter zoekt de allerbeste, ervaren verkoper van kapitaalgoederen met een agrarische achtergrond. Het Watter systeem is een uniek product met een enorme groeimarkt. Als verkoper kun je nu meegroeien met het bedrijf en in ruil ontvang je een uitstekend salaris en een nog betere bonusstructuur.

Watter?
Watter is een innovatief en prijswinnend technologiebedrijf gevestigd in Assen. De toekomst van chemie in kannetjes is verleden tijd: het moet groener, effectiever en veilig, zonder onnodig transport en opslag. In de agrarische sector is Watter marktleider op gebied van duurzame desinfectieoplossingen. We focussen op het duurzaam verbeteren van de hygiëne bij agrarische bedrijven waardoor het bedrijfsresultaat structureel verbeterd. Dit gebeurt onder begeleiding van microbiologen, zonder het gebruik van giftige chemicalien. Dit is beter voor mens, dier en milieu.

 

Jij?
Als verkoper draag je zorg voor het contracteren van nieuwe klanten. Je gaat zelfstandig aan de slag, een eigen netwerk is daarom een voordeel. Daarnaast levert ons marketing team leads aan en bieden we andere mogelijkheden tot leadgeneratie. We willen zoveel mogelijk je sterke punten benutten. We hechten veel waarde aan opleidingen en continue ontwikkeling. Ter ondersteuning beginnen we met een inwerkperiode en bieden we een maandelijkse interne salestraining aan. Voor elke klant die binnen wordt gebracht bieden we een bonus aan.

 

Voor het volledige functieprofiel, klik hier.

Wij bieden naast het jaarsalaris:

  • Uitstekende bonusstructuur
  • Alle benodigdheden: auto, laptop, etc.
  • Professionele ondersteuning en maandelijkse salestraining
  • Rayon Zuid-Nederland, werken vanuit huis

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar info@watter.nl o.v.v. Verkoper Zuid-Nederland
of bel 0592 – 715 300