fbpx

Gezondheidszorg

Duurzame desinfectie met Watter is ideaal voor de gezondheidszorg. Door preventief schoner te werken, worden besmettelijke en antibioticaresistente ziekteverwekkers in een vroeg stadium bestreden. En voorkomen is beter dan genezen.

Preventie

Antibioticaresistente bacteriën zijn een goede reden om – vanuit hygiëneoogpunt – anders naar de gezondheidssector te kijken. Sommige ziekteverwekkers, zoals MRSA, zijn immuun geraakt voor antibiotica. Om besmetting door deze ziekteverwekkers te voorkomen is het van groot belang om preventief schoon te werken. Watter is ervan overtuigd dat zorgkosten gereduceerd worden door preventief schoner te werken. Naast vloeren, bedden, douches en toiletten kunnen ook voedsel met Watter gedesinfecteerd worden. Hierdoor worden uitbraken van besmettelijke en antibioticaresistente ziektes in een vroeg stadium effectief bestreden.

Desinfectie in de gezondheidszorg

Door de unieke eigenschappen is Watter zeer geschikt om toe te passen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Watter kan doeltreffend worden ingezet zonder nadelige invloed op het personeel en patiënten. Watter is volkomen veilig voor mens, dier en milieu. De toepassing van Watter in ziekenhuizen en zorginstellingen kan variëren van het desinfecteren van oppervlakken tot het desinfecteren van water.

Voordelen

Watter heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele desinfectiemethoden. Water is:
  • veilig voor mens, dier en milieu
  • biologisch afbreekbaar
  • kostenbesparend
  • gemakkelijk in gebruik

Veiligheid en hygiëne

In alle situaties waar veiligheid en hygiëne van groot belang zijn, kan Watter worden toegepast. Watter is eenvoudig in gebruik en snel te installeren. Als gebruiker heeft u slechts water en elektriciteit nodig om te starten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag! Bel 0592 715 300 of maak meteen een kennismakingsafspraak!