fbpx

Oplossingen

Veiligheid en hygiëne

In veel organisaties en bedrijven staan veiligheid en hygiëne hoog op de agenda. Watter biedt een veilige en duurzame oplossing voor allerlei hygiëneproblemen. Watter kan in diverse sectoren worden toegepast.

Gezondheidszorg

Duurzame desinfectie met Watter is ideaal voor de gezondheidszorg. Door preventief schoner te werken, worden besmettelijke en antibioticaresistente ziekteverwekkers in een vroeg stadium bestreden.

Industrie

Door Watter te gebruiken verbetert de kwaliteit van water in industriële processen. Watter vervangt de traditionele giftige desinfectiemiddelen. Tegelijkertijd wordt de vorming van biofilm en daarmee de verstoring van industriële processen voorkomen.

Veeteelt

Schoon drinkwater is samen met voer en ventilatie de basis voor een gezonde leefomgeving. Een gezonde leefomgeving betekent gezond vee. Laat Watter de waterkwaliteit verbeteren. Hierdoor vermindert de infectiedruk en verbetert de diergezondheid.

Akkerbouw

Een hoge bodemvruchtbaarheid en gezonde, sterke gewassen; dat is waar Watter voor zorgt. Hoe? Door in de akkerbouw en tuinbouw schadelijke chemicaliën te vervangen door een duurzaam desinfectiemiddel.

Hoge kwaliteitseisen

Nontox dat is geproduceerd door Watter is uitvoerig getest door TNO en andere gerenommeerde wetenschappelijke instituten. Bij alle uitgevoerde tests zijn de internationale EN-protocollen gehanteerd. Bovendien voldoet Watter aan de Europese regelgeving. De Watter-systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het Watter-systeem voldoet aan hoge kwaliteitsnormen:

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001
  • AQAP 2120:2009
  • IPC-A-610, class 2&3

Nontox is geschikt voor de desinfectie van:

  • Groente & Fruit (EN 13697)
  • Medische instrumenten (EN 14561)
  • Ruimtes (EN 14349)
  • Oppervlakte (EN 14561)
  • Water (EN 14349, EN 13623)

De impact van duurzame desinfectie

In alle situaties waar veiligheid en hygiëne van groot belang zijn, kan Watter worden toegepast. Veiligheid heeft in veel gevallen te maken met hygiëne. In de meeste bedrijven en organisaties wordt er met traditionele desinfectie- en bestrijdingsmiddelen gewerkt. Deze traditionele middelen zijn meestal niet veilig voor mens en milieu. Watter produceert het duurzame desinfectiemiddel Nontox. Dit desinfectiemiddel, gemaakt van water en zout, is duurzaam en bijzonder krachtig. Het is effectiever dan de meeste traditionele, giftige desinfectiemiddelen. En het is veilig voor mens, dier en milieu. Een uitkomst, want het creëren van een gifvrije wereld is één van de grote uitdagingen van deze tijd.
De werking van Nontox is uitvoerig getest door TNO en andere gerenommeerde wetenschappelijke instituten.

Op zoek naar een oplossing voor hygiëneproblemen?

Watter is duurzame, veilige desinfectie. Watter is life! Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor de traditionele, giftige en verontreinigende desinfectiemiddelen? Neem dan contact op. We informeren u graag over de mogelijkheden en toepassingen.