fbpx

Over Watter

Impact van Watter

Watter heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld, waarmee een zeer krachtig en duurzaam desinfectiemiddel geproduceerd wordt. Dit milieuvriendelijke desinfectiemiddel maakt ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, gisten en virussen onschadelijk. Het is effectiever dan de meeste traditionele desinfectiemiddelen. Het is veilig voor mens, dier en milieu. Een uitkomst, want het creëren van een gifvrije wereld is één van de grote uitdagingen van deze tijd. De toepassing van Watter is grenzeloos. Van de agrarische sector tot de gezondheidszorg. Over de hele wereld. Overal waar veiligheid en hygiëne van belang zijn, kan Watter worden ingezet.

uitleg-watter

Watterkracht

Water vindt altijd zijn weg. Watter ook. Watter zet de wereld op z’n kop en gaat de uitdaging aan met de status quo. In veel organisaties staan veiligheid en hygiëne hoog op de agenda. Toch worden hygiëneproblemen vaak bestreden met onveilige, schadelijke oplossingen. Watter vindt dat dit anders kan. De oplossing is even simpel als revolutionair. Door elektrolyse van water met een verzadigde zoutoplossing ontstaat een zeer krachtig, duurzaam desinfectiemiddel: Nontox. Dat is de kracht van Watter.

“Sommige dingen zijn te goed om NIET waar te zijn”

Kennis en ervaring

De kracht van Watter zit hem ook in het team. Bij Watter werken mensen met aandacht voor mens, dier en milieu. De mensen van Watter behandelen klanten en collega’s, zoals ze zelf graag behandeld willen worden.

Watter is een kennisbedrijf. Door de jaren heen heeft Watter de kennis over duurzame desinfectie verbreed en verdiept. Ook kent Watter de gevolgen van het structureel inzetten van traditionele desinfectiemiddelen. Duurzame desinfectie heeft impact en kent veel innovatieve toepassingsmogelijkheden. Het bieden van een duurzaam desinfectiemiddel dat bereikbaar is voor iedereen. Dat is waar het complete Watter-team dagelijks aan werkt. Dit heeft geleid tot de slogan:

‘Watter is life!’

Meer over Watter

Het begon allemaal in Estland. De broers Alfred en Arjan Koop, geboren in Dalen, studeerden en werkten in Tallinn, de hoofdstad van de noordelijkste Baltische staat. Hier deden ze kennis op van de Russische ruimtevaarttechniek. Dit is ook de plek waar de basis werd gelegd voor Watter. Na jaren van ontwikkelen, testen en verbeteren én met een flinke dosis doorzettingsvermogen is het de tweelingbroers gelukt om met water, zout en elektriciteit een zeer krachtig en tegelijkertijd veilig desinfectiemiddel te maken. In 2008 was Watter een feit.

 

Prijzenkast

Watter heeft in de afgelopen jaren aardig wat prijzen gewonnen. Zoals LiveWire en een notering in de MKB innovatie top-100. Daar zijn we bijzonder trots op. We worden nog gelukkiger van tevreden klanten. Op de reviewpagina leest u meer over de ervaringen van onze klanten.

Watter leren kennen?

Persoonlijk kennismaken met Watter? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.