fbpx

Over Watter

Onze Historie

Het begon allemaal in Estland. De tweelingbroers Alfred en Arjan Koop, studeerden en werkten in Tallinn, de hoofdstad van de noordelijkste Baltische staat. Hier deden ze kennis op van de Russische ruimtevaarttechniek. Dit is ook de plek waar de basis werd gelegd voor Watter. Na jaren van ontwikkelen, testen en verbeteren én met een flinke dosis doorzettingsvermogen is het de tweelingbroers gelukt om een systeem te ontwikkelen dat met water, zout en elektriciteit een zeer krachtig en tegelijkertijd veilig desinfectiemiddel te maken. In 2008 was Watter een feit.

uitleg-watter

Onze Missie

Wij geloven dat het mogelijk is om ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, gisten en virussen onschadelijk te maken, zonder daarmee gebruik te maken van chemicaliën die onze wereld schaden of resistentie veroorzaken. Het creëren van een gifvrije wereld is één van de grootste uitdagingen van deze tijd.

Onze Visie

Nontox is effectiever dan de meeste traditionele desinfectiemiddelen en veilig voor mens, dier en milieu. We vinden het belangrijk dat middelen op de juiste wijze worden ingezet en dat de focus ligt op juiste begeleiding in plaats van hogere verkoop. Door het aanbieden van het Watter systeem worden gebruikers onafhankelijk van de leverancier en voorkomen we onder- en overdosering.

Ons Team

Bij Watter werken mensen met aandacht voor mens, dier en milieu. Watter is een kennisbedrijf dat bestaat uit technologen, service monteurs en microbiologen, aangevuld door management, sales en marketing.  Het bieden van een duurzaam desinfectiemiddel dat bereikbaar is voor iedereen is het doel waar het complete Watter-team dagelijks aan werkt.

Ons Succes

Dankzij ons Europese Patent zijn we al meer dan tien jaar actief bij honderden gebruikers in binnen- en buitenland. Hiermee hebben we een substantiële bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de hygiënestandaard en het verlagen van het chemiegebruik. Dit succes wordt erkend door verschillende prijzen en awards, waaronder het driemaal bereiken van de MKB innovatie top 100 (in 2010, 2013 en 2015).

Watter leren kennen?

Persoonlijk kennismaken met Watter? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.